Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

Hoe een Bluetooth-headset met een mobiele telefoon te verbinden

Tijd vrijgeven: 2020-09-22 11:41:44  Hits: 31

" Hoe een Bluetooth headset te verbinden " en " hoe u een Bluetooth headset kunt gebruiken " zijn een probleem geworden voor veel gebruikers.Er zijn veel merken van headset, en de stijlen van Bluetooth headset verschijnen eindeloos, maar de gebruiksmethoden zijn in principe hetzelfde.Laat ෥39;s leren hoe de Bluetooth headset aan de mobiele telefoon te verbinden en hoe deze te gebruiken.


Eén.Headset on

Druk op de headset schakelaar voor een lange tijd totdat het indicatorlicht van de headset afwisselend knippert of u hoort de prompt toon " vermogen aan " of " vermogen aan " Nee.Nadat de headset is ingeschakeld, lang drukken op de toets opnieuw nadat de headset is uitgeschakeld.De prompt toon is " Geen stroom meer. " of " Geen stroom meer. " Nee.Op dit moment worden sommige oormachines met vingerafdrukdetectie op de markt meestal lang ingedrukt om aan te zetten en uit te schakelen.


Twee.Bluetooth verbinden

Zet de Bluetooth-verbindingsfunctie van de mobiele telefoon aan en zoek naar uw eigen apparaat in de lijst van apparaten die zijn doorzocht.Over het algemeen wordt de naam genoemd met het productmerk en het model.Na het klikken op de naam van het apparaat, de indicator licht van " verbonden " De headset zal stoppen met knipperen.Als de verbinding niet succesvol is, kun je eerst proberen om de Bluetooth van de mobiele telefoon aan te zetten, en daarna de headset aan te zetten.Op dit moment zijn de meeste Bluetooth headsets compatibel met Android en appel.Als je herhaaldelijk probeert te verbinden, kan het zijn dat er een kwaliteitsprobleem is met de headset.

Bluetooth headsets ondersteunen ook de weergave van stroom op de mobiele telefoon.Verschillende headset pictogrammen kunnen anders zijn, maar de locatie zal aan de bovenkant van het scherm worden weergegeven.

Nadat de verbinding succesvol is, kunt u direct muziek en video afspelen op uw mobiele telefoon.


Drie.Gebruik van headset-functie

Elektrische sleutel

De op/uit toets regelt de stroom aan en uit.Het is ook de spelpauze en antwoord op /end call key, die eenmaal kan worden ingedrukt.Verschillende apparaten kunnen verschillende functies ondersteunen, die moeten worden bepaald overeenkomstig de functie van de headset zelf.

Sleutel volume

Bluetooth headset om de omslachtige knop te vermijden, zal in het algemeen gebruik maken van het vorige nummer volgend nummer en volume plus minus toets in een knop, volume +-toets een keer is om het volume, lange druk of dubbele druk is het volgende nummer.Volume --Druk eens op de toets om het volume te verminderen, en lang drukken of dubbeldrukken voor het vorige nummer.De functie van verschillende oordopjes zal anders zijn.

" Hoe een Bluetooth headset te verbinden " en " hoe u een Bluetooth headset kunt gebruiken " sommige echte koptelefoons komen met instructies om de gebruiksmethoden en functies te beschrijven.Voordat u de gebruiksaanwijzing gebruikt, moet u de instructies eruit halen en zorgvuldig lezen om te leren hoe u de headset functies moet gebruiken.


voorgaand: Waar moet aandacht aan worden bes...

volgende: Zijn de koptelefoons verbonden of...